Jiří Míchal
http://www.jmichal.cz

Šárko,

díky moc, jsem rád, když se moje fotky libí. K WS pošlu email.

Jirka


25. 1. 2016
ŠÁRKA VAVŘÍKOVÁ
http://www.sarkavavrikova.estranky.cz/

Jiří,

naprosto dokonalé fotografie jak emočně tak technicky, nemám slov ..... Nádhera .... Uvažuji o účasti na WS, jen nemám objektiv s ohniskem až 800 ! Má to vůbec cenu se hlásit ? Končím na 300 :-)) Ovšem třeba u WS s ptáky v zajetí, jak píšeš, s obsluhou, by to neměl být problém, ne ? :-)

 

š.v.


25. 1. 2016
Břetislav

Pěkné fotečky pěkné podívaní. 


10. 1. 2016
Václav Burle

Ale ty rostliny jsou chráněné státem. Tak proč je odpovědní pracovnící nechrání? Vždyť by stačilo tu lokalitu, která má několik málo metrů čtverečních, ohradit pevnou oplocenkou, ohradou?!

 


2. 8. 2015
Jiří Míchal
www.jmichal.cz

Vašku, kosatce je mi líto, ale s divočáky nic nenaděláš. Na reportáž se rád podívám.

Jirka


21. 7. 2015
Václav Burle

Zdravím, posledně jsme mluvili, si psali, na téma kandík psí zub. Nedávno v pořadu České televize jsem o něm hovořil v pořadu Nedej se. Odkaz je na mém blogu. Tak se podívej třeba pochopíš o něco víc. Hezký den

P.S. Nejhorší je, že má snaha vychází nadarmo. To je ochrana přírody opravdu každému jedno? Teď řeším, také na mém blogu, likvidaci chráněného kosatce bezlistého. Sežrali ho divočáci. A opět od státní ochrany přírody - vždyť ono se nic neděje...


15. 7. 2015
Václav Burle

Zdravím, prohlédl jsem si tvé kandíky psí zuby. Holt kdo umí tak ten umí. Jenom je mě smutno, že nedokážeš něco i napsat v jejich souvislosti s ochranou přírody, tedy i těch kandíků. Bývávalo jich tam na milión a nyní každým rokem je jich stále méně. Jen několik set kvetoucích. A důvod? Nekonečné davy lidí, kteří po nich šlapou a šlapou a šlapat nepřestanou.

On si totiž každý myslí, že když si dává pozor a nešlape na květy, tak se nic neděje. Ale to je velký omyl. Než kandík vykvete tak mu to trvá tři až čtyři roky. A ti maličcí semenáčci nejsou v listí vůbec vidět. A právě ti jsou neustále ničeni, zašlapování. Hezký den Václav


9. 6. 2015
Jiří Míchal
www.jmichal.cz

Jirko, díky moc.

I vám přeji Dobré světlo.


2. 4. 2015
Jirka

Moc krásné fotografie. Človek se nemůže nabažit tou krásnou..... Jako amatér jen tiše závidím ty skvělé okamžiky, které člověk při tom musí zažívat, i když věřím, jakou námahu a úsilí si to vyžaduje.... Přeji mnoho zdaru a vždy to správné světlo....;-)


1. 4. 2015
Jiří Míchal

Zuzano, děkuji moc.

Výroba mázlého pozadí je celkem jednoduchá. Není to žádné výrobní tajemství, jen prostá fyzika. Stačí k tomu dlouhý a světelný objektiv. Momentálně k tomuto účelu používám Canon 500/4 L IS USM, i když s Canon 400/2,8 L II IS USM by to bylo ještě lepší.

K těm kurzům, v případě zájmu můžete využít i z nabídky individuálního kurzu, kde se snažím přizpůsobit zákazníkovy já.

http://www.jmichal.cz/index.php/nabidka/10-foto-akce/100-individualni-fotograficke-kurzy


1. 4. 2015
 
Powered by Phoca Guestbook

Nová zpráva